I dag vil jeg tipse dere om rituals sin the wonder mask ritual. Den er virkelig fantastisk! Det siste årer har jeg slitt skikkelig med huden min. Jeg har gått hos behandling over flere uker hos hudpleier så nå er den endelig bedre. Før hadde jeg tørr hud uten noen urenheter eller kviser. Det siste året har det snudd helt! Jeg har nå kombinert hud med skikkelig fet t-sone og mye uren/akne hud. Det er kjipt når huden føles vondt og ekkel, men det er faktisk bare slik av og til. Og dere som sliter skikkelig med akne, dere har min fulle medfølelse. Ikke bare føler man seg dritt, men det er skikkelig vondt til tider. Uansett, det finnes hjelp! Jeg er veldig glad for at jeg har gått i behandlig og fått det bedre. Nå gjelder det bare å være nøye med hudpleien fremover hjemme også.

Jeg har virkelig forelsket meg i «the wonder mask rituale». Den renser i dypen og hjelper mot urenheter. Den eksfolierer og fjerned døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen. Den inneholder blant annet Ghassoul pudder, Kaolin og Bambus Charcoal pudder som er kjent for sine antioxiderende egenskaper. Resultatet blir en dyptrenset hud som er myk og jevn.

I kittet får du en krukke med selve produktet, en skål og en kost.

Du tar ca en spiseskje med pulver i skålen og blander med noen få dråper vann. Bland godt og påfør med kosten.

Før 

Påfør produktet over hele ansiktet og litt nedover halsen.

La virke i ca 20 minutter mens du slapper av.

Vask bort med lunket vann.

Etter. 

Huden føles så bra ut etterpå! Føles skikkelig ren og myk ut. Jeg bruker masken ca en gang i uken. I kittet får man en stor krukke med selve produktet og ettersom du kun trenger en spiseskje pr behandling vil denne krukken vare lenge! Krukken inneholder 70g.
Dette kittet er også den perfekte gaven til noen du er glad i!

Det som jeg elsker med rituals er at du får luksus til kropp og sjel for en overkommelig pris. Hver gang jeg bruker produkter fra rituals føles det ut som om jeg er på spa uten å tømme hele lommeboken. I tillegg elsker jeg at de står for så mye bra! Støtter forskjellige organisasjoner (som f.eks The tiny miracles foundation) samtidig som de tenker på kloden vår og menneskene som bor her. I tillegg bruker de så gode ingredienser! Nei, jeg virkelig elsker rituals.

 

Kjøp The Wonder Mask her  ♥

 

sponset produkt, ærlig mening