Nedtellingen til ferie er i gang for fult! Jeg gleder meg til å pakke sandaler, kjoler og skjørt, bikini og solhatt. Jeg kommer til å pakke med meg mye blomstrete plagg, har så dilla på det! Det mørkeblå skjørtet på bildet har jeg sydd selv, det samme med kiminoen i blått med blomster og skoene, det har jeg også sydd. Den gule kjolen elsker jeg! Den er fra BikBok. De lilla buksene er fra GinaTricot og den røde prikkete kjolen er fra Primark. Vesken er fra Zara, den elsker jeg også! Jeg elsker gult!

Jeg er så ferdig med denne vinteren! Den har vært lang og kald og jeg er dritt lei av snø. Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som ikke gidder å kle meg pent heller i dette været? Det går liksom mest i ull på ull. Det skal bli så digg å bytte ut uggsa med sandaler nå!

Hva skal dere i påsken?