Rituals er et av mine favoritt merker når det kommer til skjønnhet og kropsspleie. De har de deiligste produkter! Produktene gir en luksuriøs, avslappende følelse, i tillegg til at de både ser amazing ut og lukter helt nydelig. Men visste du at Rituals også har masse andre produkter til hjemmet? Alt fra duftlys og duftpinner til te, kopper produkter til baby, og til og med klær! De har også et fint utvalgt produkter til menn. Tommel opp for det!

Jeg elsker når hjemmet mitt lukter skikkelig digg og derfor har jeg duftpinner og duftlys over alt. Jeg skal vise dere noen duftlys i et eget innlegg senere, i dag vil jeg bare vise dere disse duftpinnene. De er skikkelig fine og blir en del av interiøret. Dette er  «THE RITUAL OF HAMMAM FRAGRANCE STICKS» som dufter av  eukalyptus og rosmarin. En flaske dufter i ca tre måneder. Du får de mange forskjellige dufter så du finner garantert din favoritt!

THE RITUAL OF HAMMAM FRAGRANCE STICKS finner du her.   Du finner den også i en mindre variant her.  Mini versjonen holder i kun to-tre uker. Hele utvalget av duftpinner finner du her.

Hvilken duft er din favoritt? ♥